Focusgebieden

Rotary heeft focusgebieden benoemd, die een weerslag zijn van ernstige humanitaire noden. Door onze inspanningen te focussen op deze onderwerpen, kunnen we een grotere impact bereiken, lokaal en wereldwijd.

Focusgebieden

Santarun 's-Gravenzande

December 2022

Na een Covid-dip is er op zaterdag 10 december als vanouds weer een Santarun in Westland. Honderden deelnemers, verkleed in een knalrood kerstmannenpak, gaan dan rennen en wandelen voor een goed doel. Voor het eerst in en rond het centrum van 's Gravenzande. Eerdere versies vonden plaats in Naaldwijk. Lees hier meer

Fietsen voor Oekraïne

April 2022

De Rotary en ISW (Kleine Woerdlaan) hebben de handen ineen geslagen en hebben de afgelopen weken meer dan 150 fietsen afgeleverd bij Stichting Westland voor Oekraïne. Alle fietsen werden nagekeken en gerepareerd door leerlingen van het ISW. Dus de fietsen hoefden niet in perfecte staat te zijn maar moesten wel te repareren zijn met weinig kosten.

Pannekoeken Westerhonk

Maart 2022

Afgelopen maart hebben we weer voor 250 bewoners van Westerhonk @sHeerenLoo pannenkoeken gebakken in het kader van NLdoet. Wat was het weer een feest! Bedankt alle bakkers: with a little help of our friends.

Over ons

Wie zijn we, wie zijn onze leden, en wie vormt ons bestuur. Alles wat je wilt weten over onze club.

RC Westland-Polanen

Activiteiten

Wij organiseren zowel landelijk als in het Westland activiteiten om de wereld een beetje beter te maken.

Overzicht activiteiten

Steun ons

Wil je bijdragen aan onze activteiten? Dan kan je hier een donatie doen. We garanderen dat het geld goed besteed wordt.

Doneer